10:00-22:00 0800 300 123

10:00-22:00 10:00-22:00

оформити
замовлення
кошик
порожній
0
акції

10:00-22:00

0800 300 123
Дзвінок з сайту

10:00-22:00 0800 300 123

10:00-22:00

0
  • Важливо

    В разі додаткових вимог до часу доставки, перед здійсненням оплати замовлення, рекомендуємо звернути увагу на необхідність узгодження точного часу доставки з оператором контакт центру. Розрахунковий час обслуговування замовлення 30-90 хв.

Загалом 0 товарів на суму:
0 грн
Введіть адресу доставки

Ваше місто *

Ваша вулиця *

Номер будинку *

Номер під'їзду

Поверх

Квартира / офіс

Контактний телефон *

Ваш e-mail *

Додаткові примітки

Загалом 0 товарів на суму:
0 грн
назад
Оберіть спосіб оплати
Загалом 0 товарів на суму:
0 грн
назад

Дякуємо за Ваш вибір!

Білки звяжуться з Вами для уточнення замовлення

сума до оплати 0 грн

Дякуємо за ваш вибір!

Білки звяжуться з Вами для уточнення замовлення

сума до оплати 0 грн

+ комісія в встановленому вашим банком розмірі

Дякуємо за ваш вибір!

Білки звяжуться з Вами для уточнення замовлення

Покупку успішно оплачено!

 

УВАГ!!! Шановні клієнти, ми змінили рецепт приготування піци

Скуштуйте справжню італійську піцу!

 

 

Правила продажу

Договір публічної оферти.

      Договір публічної оферти є публічним, тобто відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа - підприємець). При повній згоді з даним Договором, покупець приймає умови і порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару  і за невиконання умов даного договору.

      Цей текст є угодою між сайтом доставки www. 123pizza.com.ua, іменованим надалі  "сайт-доставки", і будь-якою юридичною або фізичною особою,  користувачем послуг сайту-доставки, яка надалі іменується "Покупець" і визначає умови придбання товарів через сайт-даствки.

      Ця угода носить характер публічної оферти, є еквівалентом "усної угоди" і відповідно до чинного законодавства України має належну юридичну силу.

     1. Загальні положення

1.1. Цей договір є публічною офертою ( відповідно до ст.ст. 633, 641 і гл. 63 Цивільного кодексу України) і містить всі істотні умови організації купівлі-продажу дистанційним способом, тобто через сайт-доставки.

1.2. У відповідності до ст. 642 Цивільного Кодексу України повним і безсуперечним прийняттям умов публічного договору, тобто публічної оферти сайт-доставки є факт оформлення замовлення натисканням на посилання "Оформити замовлення" в кошику та оплати замовлення в розмірі 100% на умовах цієї угоди. 

1.3. Даний Договір набуває чинності з моменту натискання на кнопку “ОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ”, яким Покупець надає згоду здійснити покупку наявного у Продавця Товару та діє до моменту отримання Покупцем Товару від Продавця і повного розрахунку з ним.

1.4. Укладаючи Договір, Покупець підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений та згоден з його умовами, а також, у разі, якщо Покупець є фізичною особою, дає дозвіл на обробку своїх персональних даних з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього строку дії Договору. Крім цього, укладанням цього Договору, Покупець підтверджує, що йому повідомлено (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», йому відомий і зрозумілий.

 1.5. Оформивши замовлення на покупку товару, Покупець тим самим автоматично дає згоду на отримання інформації шляхом електронних повідомлень про товари та послуги з сайту-доставки. Покупець має право відмовитись від отримання таких повідомлень, повідомивши сайт-доставки шляхом телефонного зв’язку.

     2. Терміни та визначення

2.1. "Товар" - перелік найменувань асортименту, представлений на сайті-доставки.

2.2. "Оформити замовлення" - рішення Покупця придбати товар, оформлене в інтернет-магазині.

2.3. "Персональні дані" – будь-яка інформація, яка прямо чи опосередковано відноситься до певної особи, чи до особи, яка визначається.

      3. Предмет договору

3.1. Сайт-доставки зобов'язується передати у власність Покупцеві товар, а Покупець зобов'язується оплатити і прийняти товар на умовах Цього договору.

3.2. Цей договір регулює купівлю-продаж на сайті-доставки, в тому числі:

а) добровільний вибір Покупцем товарів;

б) самостійне оформлення Покупцем замовлення на сайті-доставки;

в) оплата Покупцем замовлення, оформленого на сайті-доставки;

г) виконання і передача замовлення Покупцеві у власність на умовах Цього договору.

      4. Порядок оформлення замовлення

4.1. Покупець самостійно оформляє замовлення на сайті-доставки.

     5. Вартість і порядок оплати замовлення

5.1. Повна вартість замовлення складається з вартості товару (зазначеної на сайті) та вартості упаковки.

5.2. Покупець оплачує замовлення будь-яким способом, обраним на сайті-доставки, або безготівковим (шляхом перерахування коштів на рахунок сайта-доставки), або готівковим – шляхом передачі грошових коштів безпосередньо кур’єру під час доставки замовленого товару

      6. Доставка замовлення

6.1. Загальний термін доставки товару складається з терміну обробки замовлення і терміну доставки . Термін обробки замовлення - від _____ до ____. Термін доставки складає ____________

      7. Порядок повернення товару

7.1. Покупець має право відмовитися від отриманого товару не належної якості після його огляду в момент прийому товару.

7.2. В разі відмови від товару неналежної якості, вартість якого була сплачена Покупцем шляхом безготівкового розрахунку, сайт-доставки повертає кошти Покупцеві за товар неналежної якості протягом _________ банківських днів.

      8. Права та обов'язки сторін

 

8.1. Покупець зобов'язаний:

а) самостійно оформити замовлення на сайті-доставки;

б) своєчасно оплатити та отримати замовлення у Перевізника на умовах цього договору;

8.2. Покупець має право вимагати від сайту-доставки дотримання умов цього договору.

8.3. Сайт-доставки зобов'язаний:

а) дотримувати умов цього договору;

б) передати Покупцю товар у відповідності з обраним на сайті-доставки, оформленим замовленням та умовами цього договору;

в) сайті-доставки  не несе відповідальності, не може виступати в якості відповідача у суді і не відшкодовує збитки, що виникли у Покупця через дію чи бездіяльність третіх осіб.

      9. Термін дії цього договору

9.1. Цей договір набирає чинності з дня оформлення замовлення і діє до виконання всіх умов договору.